25-01-2016

Martens Riool laat website maken door Blauwdruk

Dat Blauwdruk bouw geen traditioneel bouwadvies bedrijf is, is af te leiden uit het uitgebreide dienstenpakket dat door Blauwdruk wordt aangeboden. Naast de uitgebreide bouwkundige vakkennis, biedt Blauwdruk ook diensten aan die te maken hebben met ICT. Zo ontwikkelt Blauwdruk inspectie apps, websites voor bouwbedrijven, online portalen en zijn we goed in SEO. Kortom: Naast traditionele bouwkundige dienstverlening, ondersteunt Blauwdruk de bouwwereld ook in ICT oplossingen.

Eind 2015 lanceerde Blauwdruk bouw de nieuwe bedrijfswebsite rioolalphen.nl voor het bedrijf Martens Riool & Onderhoud uit Alphen aan den Rijn. Martens Riool & Onderhoud is dé rioolspecialist van Alphen aan den Rijn en omstreken. Martens Riool & Onderhoud vervangt, onderhoudt, ontstopt, repareert riool. Met een rioolinspectie zijn alle rioolproblemen snel gevonden en weer opgelost. Ook voor nieuwbouw is het bedrijf een geschikte partner.

Het is tegenwoordig ontzettend belangrijk om jezelf als bedrijf via internet op de kaart te zetten, zodat iedereen je kunt vinden. Een heel groot deel van de bouwbedrijven wordt door opdrachtgevers via zoekmachines gevonden. Het is daarom belangrijk dat een bedrijfswebsite goed gevonden wordt, op de zoektermen die een potentiële opdrachtgever zal gebruiken om een bedrijf te vinden. Niet iedere website wordt door zoekmachines als Google (goed) gevonden. Om hoog in de resultaten van zoekmachines te belanden, moet er gericht te werk worden gegaan. Blauwdruk is gespecialiseerd in het maken websites waarbij SEO het uitgangspunt is. Wij weten welke techniek en inhoud belangrijk is om in een website toe te passen. Zo komt een bouwbedrijf hoog in de zoekresultaten, wanneer een potentiële opdrachtgever zoekt naar de diensten die het bouwbedrijf aanbiedt. Belangrijk om te weten is dat de websites van Blauwdruk geen Wordpress-pagina's zijn, maar echte op maat gemaakte websites. Zo kunnen we alle kanten op en net even verder dan met een standaardpakket. Dit tegen zeer lage kosten.

Naast goede vindbaarheid is het belangrijk dat de website duidelijk uitlegt waar een bedrijf goed in is, welke projecten eerder zijn uitgevoerd en welke diensten verleend worden. Een website moet professioneel ogen en geschikt zijn voor smartphones en tablets (dit heet responsive). Dit waren dan ook uitgangspunten bij het opzetten van de site voor Martens Riool & Onderhoud.

Het doel bij het maken van de website was: De website van Martens Riool & Onderhoud op pagina 1 bij Google voor de diensten die het bedrijf aanbiedt in de regio. Voor de meeste pagina's is dit al in een zeer korte tijd gelukt. De aankomende periode wordt gebruikt om de website verder uit te bouwen en de website nog completer te maken. Andere bedrijven die toe zijn aan een nieuwe website die goed door zoekmachines gevonden worden, kunnen Blauwdruk hiervoor benaderen.

Benieuwd naar het resultaat of de diensten van Martens Riool & Onderhoud? rioolalphen.nl