• groot onderhoud de stroomversnelling arnhem
  • groot onderhoud de stroomversnelling arnhem
  • groot onderhoud de stroomversnelling arnhem

Project

In Arnhem zijn 96 jaren 50 woningen energieneutraal gemaakt. De woningen maken deel uit van de wijk Presikhaaf. Het gaat om groot onderhoud ten behoeve van De Stroomversnelling in opdracht van woningcorporatie Portaal. Tijdens het uitvoeren van groot onderhoud werden gevels en daken aan de buitenzijde geïsoleerd. De daken werden volgelegd met PV panelen. Uiteindelijk worden in Nederland 110.000 woningen aangepakt tot ‘nul op de meter’-woningen. Blauwdruk bouw ontwikkelde een inspectie app, oplever app en een app voor bewonerskeuzes waarmee de woningopnames digitaal geregistreerd konden worden.

Over Blauwdruk bouw

Blauwdruk bouw is een bouwadviesbureau gevestigd in Alphen aan den Rijn. We onderscheiden ons in het brede dienstenpakket dat we aanbieden. Blauwdruk richt zich op bouwen, renoveren en verbouwen. Eigenlijk bieden we ondersteuning met alles wat met bouw, beheer en onderhoud te maken heeft. We werken door heel Nederland, maar ons werkgebied is vooral midden Nederland (Randstad).

Blauwdruk maakt bouwkosten inzichtelijk door middel van bouwkundige calculaties. We tekenen bouwkundige tekeningen vanaf een eerste schets tot en met de laatste details van een werktekening. We verzorgen inspecties van conditiemeting tot woningopnames voor groot onderhoud. We rekenen aan een epc berekening of Energie Prestatie Advies. We verzorgen bouwmanagement en bewaken projecten. Met onze kennis op het gebied van IT ondersteunen we bij het ontwikkelen van inspectie apps, maken van website voor aannemers, programmeren en het ontwikkelen van Excel oplossingen.

Een inspectie app door ons laten ontwikkelen?

Contact

Nog meer interessant