Project

Rutges Vernieuwt voerde in opdracht van De Alliantie groot onderhoud aan het complex Gooilandweg in Huizen uit. Tijdens dit project werden de woningen energetisch verbeterd. Hiervoor werden daken vervangen, werden gevels geïsoleerd, werden vloeren geïsoleerd, werd beglazing vervangen, werd ventilatie verbeterd en werden zonnepanelen geplaatst. Blauwdruk voerde woningopnames uit en gaf Energie Prestatie (EPA) advies.

Over Blauwdruk bouw

Blauwdruk bouw is een bouwadviesbureau gevestigd in Alphen aan den Rijn. We onderscheiden ons in het brede dienstenpakket dat we aanbieden. Blauwdruk richt zich op ontwerp, advies en engineering voor nieuwbouw-, gebouwtransformatie-, uitbreiding-, onderhoud- en renovatieprojecten. We werken door heel Nederland.

We tekenen bouwkundige tekeningen vanaf een eerste schets tot en met de laatste details van een werktekening. We tonen met Bouwbesluitberekeningen aan of de plannen aan het Bouwbesluit voldoen. Denk hierbij aan BENG berekeningen, ventilatieberekeningen en daglichtberekeningen.

We verzorgen inspecties voor een meerjarenonderhoudsplanning tot woningopnames voor groot onderhoud of Energie Prestatie Advies. We verzorgen bouwmanagement en bewaken projecten. Met onze kennis op het gebied van IT ondersteunen we bij het ontwikkelen van inspectie apps.

Een bouwkundige opname door ons laten uitvoeren?

Contact