• groot onderhoud karel klinkenbergstraat amsterdam
  • groot onderhoud karel klinkenbergstraat amsterdam
  • groot onderhoud karel klinkenbergstraat amsterdam
  • groot onderhoud karel klinkenbergstraat amsterdam

Project

Aannemer Van Wijnen voerde groot onderhoud aan de portiekwoningen aan de Karel Klinkenbergstraat in Amsterdam uit. Bij de grootschalige opknapbeurt werden onder andere de algemene ruimten opgeknapt, kozijnen vervangen en diverse werkzaamheden binnen in de woningen uitgevoerd. Gezien de omvang van het project en het aantal bewoners, was het noodzakelijk om de bestaande toestand goed vast te leggen. Tijdens de warme opnames gebruikte de aannemer de Blauwdruk app om alle gegevens van de woningen en de bewoners goed vast te leggen. Zo werden afspraken duidelijk vastgelegd. Met behulp van de app werden de gegevens efficiënt opgeslagen.

Over Blauwdruk bouw

Blauwdruk bouw is een bouwadviesbureau gevestigd in Alphen aan den Rijn. We onderscheiden ons in het brede dienstenpakket dat we aanbieden. Blauwdruk richt zich op ontwerp, advies en engineering voor nieuwbouw-, gebouwtransformatie-, uitbreiding-, onderhoud- en renovatieprojecten. We werken door heel Nederland.

We tekenen bouwkundige tekeningen vanaf een eerste schets tot en met de laatste details van een werktekening. We tonen met Bouwbesluitberekeningen aan of de plannen aan het Bouwbesluit voldoen. Denk hierbij aan BENG berekeningen, ventilatieberekeningen en daglichtberekeningen.

We verzorgen inspecties voor een meerjarenonderhoudsplanning tot woningopnames voor groot onderhoud of Energie Prestatie Advies. We verzorgen bouwmanagement en bewaken projecten. Met onze kennis op het gebied van IT ondersteunen we bij het ontwikkelen van inspectie apps.

Een inspectie app door ons laten ontwikkelen?

Contact

Nog meer interessant