• groot onderhoud karel klinkenbergstraat amsterdam
  • groot onderhoud karel klinkenbergstraat amsterdam
  • groot onderhoud karel klinkenbergstraat amsterdam
  • groot onderhoud karel klinkenbergstraat amsterdam

Project

Aannemer Van Wijnen voerde groot onderhoud aan de portiekwoningen aan de Karel Klinkenbergstraat in Amsterdam uit. Bij de grootschalige opknapbeurt werden onder andere de algemene ruimten opgeknapt, kozijnen vervangen en diverse werkzaamheden binnen in de woningen uitgevoerd. Gezien de omvang van het project en het aantal bewoners, was het noodzakelijk om de bestaande toestand goed vast te leggen. Tijdens de warme opnames gebruikte de aannemer de Blauwdruk app om alle gegevens van de woningen en de bewoners goed vast te leggen. Zo werden afspraken duidelijk vastgelegd. Met behulp van de app werden de gegevens efficiënt opgeslagen.

Over Blauwdruk bouw

Blauwdruk bouw is een bouwadviesbureau gevestigd in Alphen aan den Rijn. We onderscheiden ons in het brede dienstenpakket dat we aanbieden. Blauwdruk richt zich op bouwen, renoveren en verbouwen. Eigenlijk bieden we ondersteuning met alles wat met bouw, beheer en onderhoud te maken heeft. We werken door heel Nederland, maar ons werkgebied is vooral midden Nederland (Randstad).

Blauwdruk maakt bouwkosten inzichtelijk door middel van bouwkundige calculaties. We tekenen bouwkundige tekeningen vanaf een eerste schets tot en met de laatste details van een werktekening. We verzorgen inspecties van conditiemeting tot woningopnames voor groot onderhoud. We rekenen aan een epc berekening of Energie Prestatie Advies. We verzorgen bouwmanagement en bewaken projecten. Met onze kennis op het gebied van IT ondersteunen we bij het ontwikkelen van inspectie apps, maken van website voor aannemers, programmeren en het ontwikkelen van Excel oplossingen.

Een inspectie app door ons laten ontwikkelen?

Contact

Nog meer interessant