• groot onderhoud Utrecht
  • groot onderhoud Utrecht

Project

Rutges Vernieuwt voerde groot onderhoud aan de duplexwoningen, eengezinswoningen en galerijwoningen bij Lodewijk Napoleonplantsoen in Utrecht uit. De woningen werden energetisch verbeterd. De woningen zijn voorzien van nieuwe kozijnen. Ook binnen in de woningen is onderhoud uitgevoerd. Hiervoor werd het tekenwerk door Blauwdruk verzorgd. Rutges Vernieuwt voerde de warme opnames met behulp van de Blauwdruk app uit. Ook bepaalde Blauwdruk de energieprestatie van de woningen.

Over Blauwdruk bouw

Blauwdruk bouw is een bouwadviesbureau gevestigd in Alphen aan den Rijn. We onderscheiden ons in het brede dienstenpakket dat we aanbieden. Blauwdruk richt zich op ontwerp, advies en engineering voor nieuwbouw-, gebouwtransformatie-, uitbreiding-, onderhoud- en renovatieprojecten. We werken door heel Nederland.

We tekenen bouwkundige tekeningen vanaf een eerste schets tot en met de laatste details van een werktekening. We tonen met Bouwbesluitberekeningen aan of de plannen aan het Bouwbesluit voldoen. Denk hierbij aan BENG berekeningen, ventilatieberekeningen en daglichtberekeningen.

We verzorgen inspecties voor een meerjarenonderhoudsplanning tot woningopnames voor groot onderhoud of Energie Prestatie Advies. We verzorgen bouwmanagement en bewaken projecten. Met onze kennis op het gebied van IT ondersteunen we bij het ontwikkelen van inspectie apps.

Bouwkundige tekeningen door ons laten ontwikkelen?

Contact