• groot onderhoud Utrecht
  • groot onderhoud Utrecht

Project

Rutges Vernieuwt voerde groot onderhoud aan de duplexwoningen, eengezinswoningen en galerijwoningen bij Lodewijk Napoleonplantsoen in Utrecht uit. De woningen werden energetisch verbeterd. De woningen zijn voorzien van nieuwe kozijnen. Ook binnen in de woningen is onderhoud uitgevoerd. Hiervoor werd het tekenwerk door Blauwdruk verzorgd. Rutges Vernieuwt voerde de warme opnames met behulp van de Blauwdruk app uit. Ook bepaalde Blauwdruk de energieprestatie van de woningen.

Over Blauwdruk bouw

Blauwdruk bouw is een bouwadviesbureau gevestigd in Alphen aan den Rijn. We onderscheiden ons in het brede dienstenpakket dat we aanbieden. Blauwdruk richt zich op bouwen, renoveren en verbouwen. Eigenlijk bieden we ondersteuning met alles wat met bouw, beheer en onderhoud te maken heeft. We werken door heel Nederland, maar ons werkgebied is vooral midden Nederland (Randstad).

Blauwdruk maakt bouwkosten inzichtelijk door middel van bouwkundige calculaties. We tekenen bouwkundige tekeningen vanaf een eerste schets tot en met de laatste details van een werktekening. We verzorgen inspecties van conditiemeting tot woningopnames voor groot onderhoud. We rekenen aan een epc berekening of Energie Prestatie Advies. We verzorgen bouwmanagement en bewaken projecten. Met onze kennis op het gebied van IT ondersteunen we bij het ontwikkelen van inspectie apps, maken van website voor aannemers, programmeren en het ontwikkelen van Excel oplossingen.

Bouwkundige tekeningen door ons laten ontwikkelen?

Contact