• groot onderhoud moerwijkzicht breda
  • groot onderhoud moerwijkzicht breda
  • groot onderhoud moerwijkzicht breda
  • groot onderhoud moerwijkzicht breda

Project

In Breda zijn 241 woningen technisch verbeterd. Dura Vermeer verbeterde het wooncomfort. Minder vocht, tocht en lagere energielasten zijn hiervan het resultaat. De algemene ruimten zijn opgeknapt en de uitstraling van het flatgebouw is flink aangepakt. Vanwege het grote aantal woningen, was het voor Dura Vermeer belangrijk de opnames, keukentafelgesprekken en opleveringen efficiënt uit te voeren. Daarom is voor dit project de Blauwdruk app ingezet. Alle papieren opnames werden vervangen door digitale registraties. Naast de Blauwdruk app, is het bewonersportaal ingezet. Hiermee werd de communicatie tussen de bewoners digitaal en efficiënt georganiseerd. De bewoners werden op de hoogte gebracht van alles wat speelde tijdens de uitvoering.

Over Blauwdruk bouw

Blauwdruk bouw is een bouwadviesbureau gevestigd in Alphen aan den Rijn. We onderscheiden ons in het brede dienstenpakket dat we aanbieden. Blauwdruk richt zich op ontwerp, advies en engineering voor nieuwbouw-, gebouwtransformatie-, uitbreiding-, onderhoud- en renovatieprojecten. We werken door heel Nederland.

We tekenen bouwkundige tekeningen vanaf een eerste schets tot en met de laatste details van een werktekening. We tonen met Bouwbesluitberekeningen aan of de plannen aan het Bouwbesluit voldoen. Denk hierbij aan BENG berekeningen, ventilatieberekeningen en daglichtberekeningen.

We verzorgen inspecties voor een meerjarenonderhoudsplanning tot woningopnames voor groot onderhoud of Energie Prestatie Advies. We verzorgen bouwmanagement en bewaken projecten. Met onze kennis op het gebied van IT ondersteunen we bij het ontwikkelen van inspectie apps.

Een inspectie app door ons laten ontwikkelen?

Contact

Nog meer interessant