• groot onderhoud overvecht-utrecht
  • groot onderhoud overvecht-utrecht
  • groot onderhoud overvecht-utrecht
  • groot onderhoud overvecht-utrecht
  • groot onderhoud overvecht-utrecht

Project

230 portiekwoningen werden grootschalig onderhouden om de woningen energetisch te verbeteren. In alle woningen werden nieuwe kunststof kozijnen geplaatst. De gevels werden geïsoleerd met buitengevelisolatie met steenstrips. De portieken werden opgeknapt. De daken werden voorzien van extra isolatie met zonnepalen. Daarnaast werden keukens, badkamers en toiletten in de woningen vernieuwd. Blauwdruk ontwikkelde een warme opname app, voerde woningopnames uit en gaf Energie Prestatie (EPA) advies.

Over Blauwdruk bouw

Blauwdruk bouw is een bouwadviesbureau gevestigd in Alphen aan den Rijn. We onderscheiden ons in het brede dienstenpakket dat we aanbieden. Blauwdruk richt zich op bouwen, renoveren en verbouwen. Eigenlijk bieden we ondersteuning met alles wat met bouw, beheer en onderhoud te maken heeft. We werken door heel Nederland, maar ons werkgebied is vooral midden Nederland (Randstad).

Blauwdruk maakt bouwkosten inzichtelijk door middel van bouwkundige calculaties. We tekenen bouwkundige tekeningen vanaf een eerste schets tot en met de laatste details van een werktekening. We verzorgen inspecties van conditiemeting tot woningopnames voor groot onderhoud. We rekenen aan een epc berekening of Energie Prestatie Advies. We verzorgen bouwmanagement en bewaken projecten. Met onze kennis op het gebied van IT ondersteunen we bij het ontwikkelen van inspectie apps, maken van website voor aannemers, programmeren en het ontwikkelen van Excel oplossingen.

Een bouwkundige opname door ons laten uitvoeren?

Contact