• groot onderhoud platanenweg-amsterdam
  • groot onderhoud platanenweg-amsterdam
  • groot onderhoud platanenweg-amsterdam
  • groot onderhoud platanenweg-amsterdam

Project

Rutges Vernieuwt voerde groot onderhoud aan de appartementen Platanenweg / Olmenweg in Amsterdam uit. De appartementen werden voorzien van nieuwe kozijnen, gevelisolatie en dakisolatie. De woningen werden van binnen opgeknapt en ook overig noodzakelijk onderhoud werd uitgevoerd. Vanwege de energiebesparende maatregelen bracht Blauwdruk de energieprestatie van de woningen in kaart. Hiervoor werden alle woningen geïnspecteerd. Rutges Vernieuwt voerde de warme opnames met behulp van de Blauwdruk app uit. Alle opnamegegevens werden digitaal met behulp van de app opgeslagen. Ook werd het bewonersportaal ingezet. Hiermee werd de communicatie tussen de bewoners digitaal en efficiënt georganiseerd. De bewoners werden op de hoogte gebracht van alles wat speelde tijdens de uitvoering.

Over Blauwdruk bouw

Blauwdruk bouw is een bouwadviesbureau gevestigd in Alphen aan den Rijn. We onderscheiden ons in het brede dienstenpakket dat we aanbieden. Blauwdruk richt zich op bouwen, renoveren en verbouwen. Eigenlijk bieden we ondersteuning met alles wat met bouw, beheer en onderhoud te maken heeft. We werken door heel Nederland, maar ons werkgebied is vooral midden Nederland (Randstad).

Blauwdruk maakt bouwkosten inzichtelijk door middel van bouwkundige calculaties. We tekenen bouwkundige tekeningen vanaf een eerste schets tot en met de laatste details van een werktekening. We verzorgen inspecties van conditiemeting tot woningopnames voor groot onderhoud. We rekenen aan een epc berekening of Energie Prestatie Advies. We verzorgen bouwmanagement en bewaken projecten. Met onze kennis op het gebied van IT ondersteunen we bij het ontwikkelen van inspectie apps, maken van website voor aannemers, programmeren en het ontwikkelen van Excel oplossingen.

Een inspectie app door ons laten ontwikkelen?

Contact