• groot onderhoud platanenweg-amsterdam
  • groot onderhoud platanenweg-amsterdam
  • groot onderhoud platanenweg-amsterdam
  • groot onderhoud platanenweg-amsterdam

Project

Rutges Vernieuwt voerde groot onderhoud aan de appartementen Platanenweg / Olmenweg in Amsterdam uit. De appartementen werden voorzien van nieuwe kozijnen, gevelisolatie en dakisolatie. De woningen werden van binnen opgeknapt en ook overig noodzakelijk onderhoud werd uitgevoerd. Vanwege de energiebesparende maatregelen bracht Blauwdruk de energieprestatie van de woningen in kaart. Hiervoor werden alle woningen geïnspecteerd. Rutges Vernieuwt voerde de warme opnames met behulp van de Blauwdruk app uit. Alle opnamegegevens werden digitaal met behulp van de app opgeslagen. Ook werd het bewonersportaal ingezet. Hiermee werd de communicatie tussen de bewoners digitaal en efficiënt georganiseerd. De bewoners werden op de hoogte gebracht van alles wat speelde tijdens de uitvoering.

Over Blauwdruk bouw

Blauwdruk bouw is een bouwadviesbureau gevestigd in Alphen aan den Rijn. We onderscheiden ons in het brede dienstenpakket dat we aanbieden. Blauwdruk richt zich op ontwerp, advies en engineering voor nieuwbouw-, gebouwtransformatie-, uitbreiding-, onderhoud- en renovatieprojecten. We werken door heel Nederland.

We tekenen bouwkundige tekeningen vanaf een eerste schets tot en met de laatste details van een werktekening. We tonen met Bouwbesluitberekeningen aan of de plannen aan het Bouwbesluit voldoen. Denk hierbij aan BENG berekeningen, ventilatieberekeningen en daglichtberekeningen.

We verzorgen inspecties voor een meerjarenonderhoudsplanning tot woningopnames voor groot onderhoud of Energie Prestatie Advies. We verzorgen bouwmanagement en bewaken projecten. Met onze kennis op het gebied van IT ondersteunen we bij het ontwikkelen van inspectie apps.

Een inspectie app door ons laten ontwikkelen?

Contact