• nieuwbouw-amstelveen
  • nieuwbouw-amstelveen
  • nieuwbouw-amstelveen
  • nieuwbouw-amstelveen

Project

Blauwdruk werkte de nieuwbouw van een groot kassencomplex in Amstelveen uit. De gevels bestaan gedeeltelijk uit glas en gedeeltelijk uit sandwichpanelen.

Een deel van de bestaande kas is gehandhaafd. Het complex werd met nieuwe kassen en een kantoor uitgebreid. Het ging om circa 1.200m² kantoor en 14.500m² kassen- en bedrijfshal. Een deel van de hal is gekoeld.

Over Blauwdruk bouw

Blauwdruk bouw is een bouwadviesbureau gevestigd in Alphen aan den Rijn. We onderscheiden ons in het brede dienstenpakket dat we aanbieden. Blauwdruk richt zich op ontwerp, advies en engineering voor nieuwbouw-, gebouwtransformatie-, uitbreiding-, onderhoud- en renovatieprojecten. We werken door heel Nederland.

We tekenen bouwkundige tekeningen vanaf een eerste schets tot en met de laatste details van een werktekening. We tonen met Bouwbesluitberekeningen aan of de plannen aan het Bouwbesluit voldoen. Denk hierbij aan BENG berekeningen, ventilatieberekeningen en daglichtberekeningen.

We verzorgen inspecties voor een meerjarenonderhoudsplanning tot woningopnames voor groot onderhoud of Energie Prestatie Advies. We verzorgen bouwmanagement en bewaken projecten. Met onze kennis op het gebied van IT ondersteunen we bij het ontwikkelen van inspectie apps.

Een nieuwbouw woning door ons laten uitwerken?

Contact