• nieuwbouw-amstelveen
  • nieuwbouw-amstelveen
  • nieuwbouw-amstelveen
  • nieuwbouw-amstelveen

Project

Blauwdruk werkte de nieuwbouw van een groot kassencomplex in Amstelveen uit. De gevels bestaan gedeeltelijk uit glas en gedeeltelijk uit sandwichpanelen.

Een deel van de bestaande kas is gehandhaafd. Het complex werd met nieuwe kassen en een kantoor uitgebreid. Het ging om circa 1.200m² kantoor en 14.500m² kassen- en bedrijfshal. Een deel van de hal is gekoeld.

Over Blauwdruk bouw

Blauwdruk bouw is een bouwadviesbureau gevestigd in Alphen aan den Rijn. We onderscheiden ons in het brede dienstenpakket dat we aanbieden. Blauwdruk richt zich op bouwen, renoveren en verbouwen. Eigenlijk bieden we ondersteuning met alles wat met bouw, beheer en onderhoud te maken heeft. We werken door heel Nederland, maar ons werkgebied is vooral midden Nederland (Randstad).

Blauwdruk maakt bouwkosten inzichtelijk door middel van bouwkundige calculaties. We tekenen bouwkundige tekeningen vanaf een eerste schets tot en met de laatste details van een werktekening. We verzorgen inspecties van conditiemeting tot woningopnames voor groot onderhoud. We rekenen aan een epc berekening of Energie Prestatie Advies. We verzorgen bouwmanagement en bewaken projecten. Met onze kennis op het gebied van IT ondersteunen we bij het ontwikkelen van inspectie apps, maken van website voor aannemers, programmeren en het ontwikkelen van Excel oplossingen.

Een nieuwbouw woning door ons laten uitwerken?

Contact