• nieuwbouw de kwakel
  • nieuwbouw de kwakel

Project

Blauwdruk ontwierp een poolhouse en een serre. Het gaat om een serre aan de achterzijde van een nieuwbouw woning. Het meer dan 60m² poolhouse gebouw is vrijstaand in het achtererf van de woning ontworpen.

Beide gebouwen kenmerken zich door het transparante uiterlijk met een groot aantal vouwpuien. Blauwdruk werkte de bouwkundige (bestek)tekeningen uit.

Over Blauwdruk bouw

Blauwdruk bouw is een bouwadviesbureau gevestigd in Alphen aan den Rijn. We onderscheiden ons in het brede dienstenpakket dat we aanbieden. Blauwdruk richt zich op ontwerp, advies en engineering voor nieuwbouw-, gebouwtransformatie-, uitbreiding-, onderhoud- en renovatieprojecten. We werken door heel Nederland.

We tekenen bouwkundige tekeningen vanaf een eerste schets tot en met de laatste details van een werktekening. We tonen met Bouwbesluitberekeningen aan of de plannen aan het Bouwbesluit voldoen. Denk hierbij aan BENG berekeningen, ventilatieberekeningen en daglichtberekeningen.

We verzorgen inspecties voor een meerjarenonderhoudsplanning tot woningopnames voor groot onderhoud of Energie Prestatie Advies. We verzorgen bouwmanagement en bewaken projecten. Met onze kennis op het gebied van IT ondersteunen we bij het ontwikkelen van inspectie apps.

Een nieuwbouw woning door ons laten uitwerken?

Contact