• nieuwbouw de kwakel
  • nieuwbouw de kwakel
  • nieuwbouw de kwakel
  • nieuwbouw de kwakel
  • nieuwbouw de kwakel
  • nieuwbouw de kwakel

Project

Blauwdruk ontwierp een poolhouse en een serre. Het gaat om een serre aan de achterzijde van een nieuwbouw woning. Het meer dan 60m² poolhouse gebouw is vrijstaand in het achtererf van de woning ontworpen.

Beide gebouwen kenmerken zich door het transparante uiterlijk met een groot aantal vouwpuien. Blauwdruk werkte de bouwkundige (bestek)tekeningen uit.

Over Blauwdruk bouw

Blauwdruk bouw is een bouwadviesbureau gevestigd in Alphen aan den Rijn. We onderscheiden ons in het brede dienstenpakket dat we aanbieden. Blauwdruk richt zich op bouwen, renoveren en verbouwen. Eigenlijk bieden we ondersteuning met alles wat met bouw, beheer en onderhoud te maken heeft. We werken door heel Nederland, maar ons werkgebied is vooral midden Nederland (Randstad).

Blauwdruk maakt bouwkosten inzichtelijk door middel van bouwkundige calculaties. We tekenen bouwkundige tekeningen vanaf een eerste schets tot en met de laatste details van een werktekening. We verzorgen inspecties van conditiemeting tot woningopnames voor groot onderhoud. We rekenen aan een epc berekening of Energie Prestatie Advies. We verzorgen bouwmanagement en bewaken projecten. Met onze kennis op het gebied van IT ondersteunen we bij het ontwikkelen van inspectie apps, maken van website voor aannemers, programmeren en het ontwikkelen van Excel oplossingen.

Een nieuwbouw woning door ons laten uitwerken?

Contact