• nieuwbouw Ter Aar
  • nieuwbouw Ter Aar
  • nieuwbouw Ter Aar
  • nieuwbouw Ter Aar
  • nieuwbouw Ter Aar
  • nieuwbouw Ter Aar

Project

Blauwdruk ontwierp een vrijstaande villa ter vervanging van een villa aan de Langeraarseweg langs de Langeraarsche plassen in Ter Aar.

Een belangrijk uitgangspunt in het ontwerp is een dakvlak met duidelijk aanwezige overstekken. Dit dak loopt aan één zijde van de nok tot het maaiveld door. De achtergevel met uitzicht op de plas heeft een transparant karakter. Er wordt gewerkt met een licht bouwsysteem.

Over Blauwdruk bouw

Blauwdruk bouw is een bouwadviesbureau gevestigd in Alphen aan den Rijn. We onderscheiden ons in het brede dienstenpakket dat we aanbieden. Blauwdruk richt zich op bouwen, renoveren en verbouwen. Eigenlijk bieden we ondersteuning met alles wat met bouw, beheer en onderhoud te maken heeft. We werken door heel Nederland, maar ons werkgebied is vooral midden Nederland (Randstad).

Blauwdruk maakt bouwkosten inzichtelijk door middel van bouwkundige calculaties. We tekenen bouwkundige tekeningen vanaf een eerste schets tot en met de laatste details van een werktekening. We verzorgen inspecties van conditiemeting tot woningopnames voor groot onderhoud. We rekenen aan een epc berekening of Energie Prestatie Advies. We verzorgen bouwmanagement en bewaken projecten. Met onze kennis op het gebied van IT ondersteunen we bij het ontwikkelen van inspectie apps, maken van website voor aannemers, programmeren en het ontwikkelen van Excel oplossingen.

Een nieuwbouw villa door ons laten uitwerken?

Contact