25-08-2018

Wat is het verschil tussen een bouwvergunning en een omgevingsvergunning?

We krijgen regelmatig de vraag: Wat is het verschil tussen een bouwvergunning en een omgevingsvergunning? Om het verschil tussen een bouwaanvraag en een omgevingsvergunning te kunnen onderscheiden, hebben we een artikel gemaakt over dit specifieke onderwerp.

Blauwdruk viert twee jarig jubileum en is erkend leerbedrijf

Sinds 1 oktober 2017 bestaat Blauwdruk alweer twee jaar. In de afgelopen twee jaar zijn we gegroeid als organisatie, verhuisd naar een eigen kantoor in Alphen aan den Rijn en hebben wij aan veel mooie projecten mogen werken.

Inmiddels hebben we een nieuwe mijlpaal bereikt. Blauwdruk is sinds oktober 2017 erkend door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) als leerbedrijf voor het middelbaar beroepsonderwijs! Dit betekent dat wij als erkend leerbedrijf stageplaatsen mogen aanbieden aan mbo studenten. Hier zijn we natuurlijk ontzettend trots op.

Bike koerier Alphen rijdt met Blauwdruk achterop

Sinds kort rijdt de fietskoerier van Alphen aan den Rijn met nieuwe kleding rond door Alphen aan den Rijn en omgeving. Blauwdruk kreeg als partner een plekje op dat nieuwe shirt. Samen met Woonforte, Gek van fietsen, Alphens.nl en Easy Unit Self-Storage kleurt Blauwdruk het nieuwe shirt.