03-01-2016

Blauwdruk wenst iedereen een gelukkig 2016

Vandaag is voor veel mensen de eerste werkdag in 2016. Dit is voor Blauwdruk een reden om alle relaties een gelukkig, gezond en succesvol 2016 toe te wensen!

Wij hopen het aankomende jaar aan veel mooie projecten met jullie te mogen werken.

Bouwkundige calculatie voor projecten in Amsterdam en den Haag

In november heeft Blauwdruk bouw voor diverse bouwprojecten het uittrekwerk van hoeveelheden verzorgd en de bouwkosten bepaald. De bouwkundige calculaties werden in opdracht van verschillende aannemers uitgevoerd. Dit deden we onder andere voor een groot nieuwbouwcomplex in Den Haag en voor woningbouw in Amsterdam en Oegstgeest. De werkzaamheden zijn uitgevoerd in opdracht van Metselbedrijf Zwaan uit Leiden en Timmerwerken Gebroeders van Beek uit Nieuwkoop.

Dakopbouw Waterviolier in Alphen aan den Rijn opgeleverd

Eind oktober 2015 is de dakopbouw van de nieuwbouwwoning aan de Waterviolier in Alphen aan den Rijn opgeleverd. De woning maakt deel uit van de nieuwbouwwijk groen en gras waar Blauwdruk bouw al eerder een aantal dakopbouwen heeft uitgewerkt. In opdracht van v/d Vlugt Timmerwerken werkte Blauwdruk de uitbreiding van deze woning uit.