22-06-2016

Stabu-besteksystematiek voor bouwkundige bestekken vernieuwt

Sinds vorig jaar heeft stichting Stabu de Stabu-systematiek Stabu2 vernieuwt, de nieuwe systematiek heet Stabu Bouwbreed. De grootste wijziging heeft plaats gevonden in de technische hoofdstukken, de administratieve bepaling zijn ook aangepast maar dit is minder zichtbaar.

Wat heb je nodig om een omgevingsvergunning aan te vragen?

Het is misschien wel de meest gestelde vraag aan Blauwdruk: Wat heb ik nodig om een omgevingsvergunning aan te vragen?  Daarom vonden wij het de hoogste tijd worden voor een blog over de omgevingsvergunning. Lees in deze blog wat je nodig hebt bij het aanvragen van een omgevingsvergunning. Een aanvraag moet namelijk compleet zijn om een vergunning te krijgen.

Martens Riool laat website maken door Blauwdruk

Dat Blauwdruk bouw geen traditioneel bouwadvies bedrijf is, is af te leiden uit het uitgebreide dienstenpakket dat door Blauwdruk wordt aangeboden. Naast de uitgebreide bouwkundige vakkennis, biedt Blauwdruk ook diensten aan die te maken hebben met ICT. Zo ontwikkelt Blauwdruk inspectie apps, websites voor bouwbedrijven, online portalen en zijn we goed in SEO. Kortom: Naast traditionele bouwkundige dienstverlening, ondersteunt Blauwdruk de bouwwereld ook in ICT oplossingen.