18-04-2017

Bouw vrijstaande woning De Verwondering in Nieuwveen vordert

Medio 2016 heeft Blauwdruk bouw een vrijstaande woning voor in de nieuwbouwwijk de Verwondering in Nieuwveen ontworpen en hierna het bouwkundig tekenwerk en bijbehorende bouwbesluit berekeningen verzorgd. De woning wordt gekenmerkt door het jaren 30 uiterlijk en de grote kelder die zich onder een groot deel van de woning bevindt. De werkzaamheden zijn uitgevoerd in opdracht van Immerzeel Bouw en aannemersbedrijf uit Noorden en familie Clemens.

Een fijne kerst en een gelukkig 2017

Blauwdruk wenst iedereen een fijne kerst en een gelukkig 2017!

Derk komt Blauwdruk als bouwkundig tekenaar versterken

Een aantal weken geleden ging Blauwdruk op zoek naar een nieuwe collega om de functie bouwkundig tekenaar te vervullen. En we hebben hem gevonden! Derk Timmerman komt ons vanaf medio januari versterken. Derk gefeliciteerd. We wensen je heel veel plezier.