• mjop-roelofarendsveen
  • mjop-roelofarendsveen

Project

In opdracht van aannemer Rutges Vernieuwt en woningcorporatie De Alliantie (regio Het Gooi) verricht Blauwdruk Energie Prestatie Advies (EPA). Bij dit onderzoek wordt de huidige energieprestatie van woningen die deel uitmaken van diverse complexen, uitgerekend. Hierna wordt een uitgebreid advies gegeven over hoe groot onderhoud (gericht in energieprestatie verbetering) dient te worden uitgevoerd, waarbij verbeterdoelstellingen op een efficiënt mogelijke wijze worden gehaald. Na uitvoering wordt de nieuwe energieprestatie vastgesteld.

Over Blauwdruk bouw

Blauwdruk bouw is een bouwadviesbureau gevestigd in Alphen aan den Rijn. We onderscheiden ons in het brede dienstenpakket dat we aanbieden. Blauwdruk richt zich op bouwen, renoveren en verbouwen. Eigenlijk bieden we ondersteuning met alles wat met bouw, beheer en onderhoud te maken heeft. We werken door heel Nederland, maar ons werkgebied is vooral midden Nederland (Randstad).

Blauwdruk maakt bouwkosten inzichtelijk door middel van bouwkundige calculaties. We tekenen bouwkundige tekeningen vanaf een eerste schets tot en met de laatste details van een werktekening. We verzorgen inspecties van conditiemeting tot woningopnames voor groot onderhoud. We rekenen aan een epc berekening of Energie Prestatie Advies. We verzorgen bouwmanagement en bewaken projecten. Met onze kennis op het gebied van IT ondersteunen we bij het ontwikkelen van inspectie apps, maken van website voor aannemers, programmeren en het ontwikkelen van Excel oplossingen.

Een meerjarenonderhoudsplan door ons laten uitwerken?

Contact