• mjop-roelofarendsveen
  • mjop-roelofarendsveen
  • mjop-roelofarendsveen
  • mjop-roelofarendsveen

Project

Voor de bibliotheek en Dorpshuis de Albeburcht in Roelofarendsveen maakte Blauwdruk bouw een meerjarenonderhoudsplan met diverse scenario’s in opdracht van Gemeente Kaag en Braassem. In het plan wordt het geprognosticeerde onderhoud voor de aankomende 15 jaar geadviseerd, waarbij rekening is gehouden met diverse exploitatie varianten. Met deze varianten kunnen diverse onderhoudscenario's met elkaar worden vergeleken. Het meerjarenonderhoudsplan is op basis van een conditiemeting bepaald.

Over Blauwdruk bouw

Blauwdruk bouw is een bouwadviesbureau gevestigd in Alphen aan den Rijn. We onderscheiden ons in het brede dienstenpakket dat we aanbieden. Blauwdruk richt zich op ontwerp, advies en engineering voor nieuwbouw-, gebouwtransformatie-, uitbreiding-, onderhoud- en renovatieprojecten. We werken door heel Nederland.

We tekenen bouwkundige tekeningen vanaf een eerste schets tot en met de laatste details van een werktekening. We tonen met Bouwbesluitberekeningen aan of de plannen aan het Bouwbesluit voldoen. Denk hierbij aan BENG berekeningen, ventilatieberekeningen en daglichtberekeningen.

We verzorgen inspecties voor een meerjarenonderhoudsplanning tot woningopnames voor groot onderhoud of Energie Prestatie Advies. We verzorgen bouwmanagement en bewaken projecten. Met onze kennis op het gebied van IT ondersteunen we bij het ontwikkelen van inspectie apps.

Een meerjarenonderhoudsplan door ons laten uitwerken?

Contact