• mjop-roelofarendsveen
  • mjop-roelofarendsveen
  • mjop-roelofarendsveen
  • mjop-roelofarendsveen

Project

Voor de bibliotheek en Dorpshuis de Albeburcht in Roelofarendsveen maakte Blauwdruk bouw een meerjarenonderhoudsplan met diverse scenario’s in opdracht van Gemeente Kaag en Braassem. In het plan wordt het geprognosticeerde onderhoud voor de aankomende 15 jaar geadviseerd, waarbij rekening is gehouden met diverse exploitatie varianten. Met deze varianten kunnen diverse onderhoudscenario's met elkaar worden vergeleken. Het meerjarenonderhoudsplan is op basis van een conditiemeting bepaald.

Over Blauwdruk bouw

Blauwdruk bouw is een bouwadviesbureau gevestigd in Alphen aan den Rijn. We onderscheiden ons in het brede dienstenpakket dat we aanbieden. Blauwdruk richt zich op bouwen, renoveren en verbouwen. Eigenlijk bieden we ondersteuning met alles wat met bouw, beheer en onderhoud te maken heeft. We werken door heel Nederland, maar ons werkgebied is vooral midden Nederland (Randstad).

Blauwdruk maakt bouwkosten inzichtelijk door middel van bouwkundige calculaties. We tekenen bouwkundige tekeningen vanaf een eerste schets tot en met de laatste details van een werktekening. We verzorgen inspecties van conditiemeting tot woningopnames voor groot onderhoud. We rekenen aan een epc berekening of Energie Prestatie Advies. We verzorgen bouwmanagement en bewaken projecten. Met onze kennis op het gebied van IT ondersteunen we bij het ontwikkelen van inspectie apps, maken van website voor aannemers, programmeren en het ontwikkelen van Excel oplossingen.

Een meerjarenonderhoudsplan door ons laten uitwerken?

Contact