• mjop-amersfoort
  • mjop-amersfoort
  • mjop-amersfoort

Project

Voor het kerkgebouw de kandelaar in Amersfoort en pastorie is maakte Blauwdruk een meerjarenonderhoudsplan. In het onderhoudsplan werden de onderhoudsactiviteiten voor de aankomende jaren inzichtelijk gemaakt. Met behulp van een conditiemeting werd de technische staat van de diverse bouwdelen beoordeeld. Vervolgens werden alle onderhoudsactiviteiten begroot.

Over Blauwdruk bouw

Blauwdruk bouw is een bouwadviesbureau gevestigd in Alphen aan den Rijn. We onderscheiden ons in het brede dienstenpakket dat we aanbieden. Blauwdruk richt zich op ontwerp, advies en engineering voor nieuwbouw-, gebouwtransformatie-, uitbreiding-, onderhoud- en renovatieprojecten. We werken door heel Nederland.

We tekenen bouwkundige tekeningen vanaf een eerste schets tot en met de laatste details van een werktekening. We tonen met Bouwbesluitberekeningen aan of de plannen aan het Bouwbesluit voldoen. Denk hierbij aan BENG berekeningen, ventilatieberekeningen en daglichtberekeningen.

We verzorgen inspecties voor een meerjarenonderhoudsplanning tot woningopnames voor groot onderhoud of Energie Prestatie Advies. We verzorgen bouwmanagement en bewaken projecten. Met onze kennis op het gebied van IT ondersteunen we bij het ontwikkelen van inspectie apps.

Een meerjarenonderhoudsplan door ons laten uitwerken?

Contact