• meerjarenonderhoudsplan-rotterdam
  • meerjarenonderhoudsplan-rotterdam
  • meerjarenonderhoudsplan-rotterdam

Project

Voor het nieuwbouwcomplex van VvE De Driehoek Smeetsland en Havensteder maakte Blauwdruk bouw een meerjarenonderhoudsplan. In het plan wordt het geprognosticeerde onderhoud voor de aankomende 15 jaar geadviseerd. Het meerjarenonderhoudsplan is op basis van een conditiemeting bepaald.

Over Blauwdruk bouw

Blauwdruk bouw is een bouwadviesbureau gevestigd in Alphen aan den Rijn. We onderscheiden ons in het brede dienstenpakket dat we aanbieden. Blauwdruk richt zich op ontwerp, advies en engineering voor nieuwbouw-, gebouwtransformatie-, uitbreiding-, onderhoud- en renovatieprojecten. We werken door heel Nederland.

We tekenen bouwkundige tekeningen vanaf een eerste schets tot en met de laatste details van een werktekening. We tonen met Bouwbesluitberekeningen aan of de plannen aan het Bouwbesluit voldoen. Denk hierbij aan BENG berekeningen, ventilatieberekeningen en daglichtberekeningen.

We verzorgen inspecties voor een meerjarenonderhoudsplanning tot woningopnames voor groot onderhoud of Energie Prestatie Advies. We verzorgen bouwmanagement en bewaken projecten. Met onze kennis op het gebied van IT ondersteunen we bij het ontwikkelen van inspectie apps.

Een meerjarenonderhoudsplan door ons laten uitwerken?

Contact