• nieuwbouw-haarlem
  • nieuwbouw-haarlem
  • nieuwbouw-haarlem
  • nieuwbouw-haarlem

Project

In het centrum van Haarlem is een nieuwbouw appartementencomplex langs het Spaarne ontwikkeld. De appartementen op de eerste, tweede en derde verdieping hebben een gevelbreedte van 17 meter met uitzicht op het Spaarne. De kleinere appartementen zijn voorzien van een groot terras. Op de parterre zijn parkeerboxen aanwezig.

Voor de bouw van het nieuwbouwcomplex stonden op deze plek pakhuizen. De voorgevels zijn gehandhaafd, gestut en gerestaureerd. De resterende gedeelten van de pakhuizen zijn gesloopt. De monumentale gevel wordt zodanig gekoppeld aan de nieuwe fundering en constructie dat deze volledig door de nieuwe constructie wordt gedragen.

Over Blauwdruk bouw

Blauwdruk bouw is een bouwadviesbureau gevestigd in Alphen aan den Rijn. We onderscheiden ons in het brede dienstenpakket dat we aanbieden. Blauwdruk richt zich op bouwen, renoveren en verbouwen. Eigenlijk bieden we ondersteuning met alles wat met bouw, beheer en onderhoud te maken heeft. We werken door heel Nederland, maar ons werkgebied is vooral midden Nederland (Randstad).

Blauwdruk maakt bouwkosten inzichtelijk door middel van bouwkundige calculaties. We tekenen bouwkundige tekeningen vanaf een eerste schets tot en met de laatste details van een werktekening. We verzorgen inspecties van conditiemeting tot woningopnames voor groot onderhoud. We rekenen aan een epc berekening of Energie Prestatie Advies. We verzorgen bouwmanagement en bewaken projecten. Met onze kennis op het gebied van IT ondersteunen we bij het ontwikkelen van inspectie apps, maken van website voor aannemers, programmeren en het ontwikkelen van Excel oplossingen.

Een nieuwbouw woning door ons laten uitwerken?

Contact