• transformatie-kantoor
  • transformatie-kantoor
  • transformatie-kantoor

Project

Blauwdruk verzorgde het ontwerp voor de transformatie van een pand met woon- en winkelfunctie naar vijf moderne appartementen in de binnenstand van Hoorn.

Het betreft een pand met cultuurhistorische waarde. Hierbij is optimaal gebruik gemaakt van de binnenruimte. Aan de achterzijde van het pand is een dakterras aanwezig.

Over Blauwdruk bouw

Blauwdruk bouw is een bouwadviesbureau gevestigd in Alphen aan den Rijn. We onderscheiden ons in het brede dienstenpakket dat we aanbieden. Blauwdruk richt zich op ontwerp, advies en engineering voor nieuwbouw-, gebouwtransformatie-, uitbreiding-, onderhoud- en renovatieprojecten. We werken door heel Nederland.

We tekenen bouwkundige tekeningen vanaf een eerste schets tot en met de laatste details van een werktekening. We tonen met Bouwbesluitberekeningen aan of de plannen aan het Bouwbesluit voldoen. Denk hierbij aan BENG berekeningen, ventilatieberekeningen en daglichtberekeningen.

We verzorgen inspecties voor een meerjarenonderhoudsplanning tot woningopnames voor groot onderhoud of Energie Prestatie Advies. We verzorgen bouwmanagement en bewaken projecten. Met onze kennis op het gebied van IT ondersteunen we bij het ontwikkelen van inspectie apps.

Een gebouwtransformatie door ons laten uitwerken?

Contact