• transformatie-kantoor
  • transformatie-kantoor
  • transformatie-kantoor
  • transformatie-kantoor

Project

Blauwdruk verzorgde het ontwerp voor de transformatie van een pand met woon- en bijeenkomstfunctie naar vier moderne appartementen in Wormerveer.

Door de aanwezigheid van bebouwing aan de achterzijde van het pand, is een grote patio gemaakt. Door de patio hebben de appartementen op de begane grond een buitenruimte. appartementen op de verdieping hebben een dakterras op het dak.

Over Blauwdruk bouw

Blauwdruk bouw is een bouwadviesbureau gevestigd in Alphen aan den Rijn. We onderscheiden ons in het brede dienstenpakket dat we aanbieden. Blauwdruk richt zich op bouwen, renoveren en verbouwen. Eigenlijk bieden we ondersteuning met alles wat met bouw, beheer en onderhoud te maken heeft. We werken door heel Nederland, maar ons werkgebied is vooral midden Nederland (Randstad).

Blauwdruk maakt bouwkosten inzichtelijk door middel van bouwkundige calculaties. We tekenen bouwkundige tekeningen vanaf een eerste schets tot en met de laatste details van een werktekening. We verzorgen inspecties van conditiemeting tot woningopnames voor groot onderhoud. We rekenen aan een epc berekening of Energie Prestatie Advies. We verzorgen bouwmanagement en bewaken projecten. Met onze kennis op het gebied van IT ondersteunen we bij het ontwikkelen van inspectie apps, maken van website voor aannemers, programmeren en het ontwikkelen van Excel oplossingen.

Een gebouwtransformatie door ons laten uitwerken?

Contact