• transformatie-kantoor
  • transformatie-kantoor
  • transformatie-kantoor
  • transformatie-kantoor

Project

Blauwdruk verzorgde het ontwerp voor de transformatie van een pand met woon- en bijeenkomstfunctie naar vier moderne appartementen in Wormerveer.

Door de aanwezigheid van bebouwing aan de achterzijde van het pand, is een grote patio gemaakt. Door de patio hebben de appartementen op de begane grond een buitenruimte. appartementen op de verdieping hebben een dakterras op het dak.

Over Blauwdruk bouw

Blauwdruk bouw is een bouwadviesbureau gevestigd in Alphen aan den Rijn. We onderscheiden ons in het brede dienstenpakket dat we aanbieden. Blauwdruk richt zich op ontwerp, advies en engineering voor nieuwbouw-, gebouwtransformatie-, uitbreiding-, onderhoud- en renovatieprojecten. We werken door heel Nederland.

We tekenen bouwkundige tekeningen vanaf een eerste schets tot en met de laatste details van een werktekening. We tonen met Bouwbesluitberekeningen aan of de plannen aan het Bouwbesluit voldoen. Denk hierbij aan BENG berekeningen, ventilatieberekeningen en daglichtberekeningen.

We verzorgen inspecties voor een meerjarenonderhoudsplanning tot woningopnames voor groot onderhoud of Energie Prestatie Advies. We verzorgen bouwmanagement en bewaken projecten. Met onze kennis op het gebied van IT ondersteunen we bij het ontwikkelen van inspectie apps.

Een gebouwtransformatie door ons laten uitwerken?

Contact