• dakopbouw voorschoten
  • dakopbouw voorschoten
  • dakopbouw voorschoten
  • dakopbouw voorschoten
  • dakopbouw voorschoten

Project

Een tweelaagse woning in Voorschoten is door middel van een dakopbouw vergroot. De dakopbouw sluit bij de omliggende architectuur in het blok aan. De dakopbouw is voorzien van een hellend dak met kilgoten tussen de naastgelegen woningen.

Blauwdruk werkte de bouwkundige tekeningen uit en verzorgde de aanvraag van de omgevingsvergunning.

Over Blauwdruk bouw

Blauwdruk bouw is een bouwadviesbureau gevestigd in Alphen aan den Rijn. We onderscheiden ons in het brede dienstenpakket dat we aanbieden. Blauwdruk richt zich op bouwen, renoveren en verbouwen. Eigenlijk bieden we ondersteuning met alles wat met bouw, beheer en onderhoud te maken heeft. We werken door heel Nederland, maar ons werkgebied is vooral midden Nederland (Randstad).

Blauwdruk maakt bouwkosten inzichtelijk door middel van bouwkundige calculaties. We tekenen bouwkundige tekeningen vanaf een eerste schets tot en met de laatste details van een werktekening. We verzorgen inspecties van conditiemeting tot woningopnames voor groot onderhoud. We rekenen aan een epc berekening of Energie Prestatie Advies. We verzorgen bouwmanagement en bewaken projecten. Met onze kennis op het gebied van IT ondersteunen we bij het ontwikkelen van inspectie apps, maken van website voor aannemers, programmeren en het ontwikkelen van Excel oplossingen.

Een dakopbouw door ons laten uitwerken?

Contact