• dakopbouw nieuw-vennep
  • dakopbouw nieuw-vennep
  • dakopbouw nieuw-vennep
  • dakopbouw nieuw-vennep
  • dakopbouw nieuw-vennep

Project

Een twee-onder-een-kapwoning aan de Rijnlanderweg in Nieuw-Vennep werd vergroot door middel van een dakopbouw. De dakopbouw is aan de achterzijde van de woning gerealiseerd. Dit gedeelte bestond voor de verbouwing uit een bouwlaag. De dakopbouw heeft een hellend dak, dak aansluit op het bestaande hellende dak aan de voorzijde van de woning. Een belangrijk uitgangspunt was het materiaalgebruik met betrekking tot de geluidseisen door de vliegroute van Schiphol. Naast de uitbreiding is de woning grootschalig verbouwd en is de indeling aangepast.

Blauwdruk werkte een ontwerp uit tot bouwkundige tekeningen. Deze bestonden uit plattegronden, interieurtekeningen, gevelaanzichten, doorsneden, detailtekeningen en een situatietekening. Met deze gegevens is door Blauwdruk een aanvraag omgevingsvergunning verzorgd.

Over Blauwdruk bouw

Blauwdruk bouw is een bouwadviesbureau gevestigd in Alphen aan den Rijn. We onderscheiden ons in het brede dienstenpakket dat we aanbieden. Blauwdruk richt zich op bouwen, renoveren en verbouwen. Eigenlijk bieden we ondersteuning met alles wat met bouw, beheer en onderhoud te maken heeft. We werken door heel Nederland, maar ons werkgebied is vooral midden Nederland (Randstad).

Blauwdruk maakt bouwkosten inzichtelijk door middel van bouwkundige calculaties. We tekenen bouwkundige tekeningen vanaf een eerste schets tot en met de laatste details van een werktekening. We verzorgen inspecties van conditiemeting tot woningopnames voor groot onderhoud. We rekenen aan een epc berekening of Energie Prestatie Advies. We verzorgen bouwmanagement en bewaken projecten. Met onze kennis op het gebied van IT ondersteunen we bij het ontwikkelen van inspectie apps, maken van website voor aannemers, programmeren en het ontwikkelen van Excel oplossingen.

Een dakopbouw door ons laten uitwerken?

Contact