• dakopbouw den haag
  • dakopbouw den haag
  • dakopbouw den haag

Project

Een rijwoning met plat dak in Den Haag is door middel van een dakopbouw vergroot. De dakopbouw heeft een plat dak en sluit aan bij de omliggende architectuur in de buurt. De gevels zijn afgewerkt met stalen damwandprofielen.

Blauwdruk ontwierp de uitbreiding en verzorgde de aanvraag van de omgevingsvergunning en werkte de bouwkundige tekeningen uit en.

Over Blauwdruk bouw

Blauwdruk bouw is een bouwadviesbureau gevestigd in Alphen aan den Rijn. We onderscheiden ons in het brede dienstenpakket dat we aanbieden. Blauwdruk richt zich op ontwerp, advies en engineering voor nieuwbouw-, gebouwtransformatie-, uitbreiding-, onderhoud- en renovatieprojecten. We werken door heel Nederland.

We tekenen bouwkundige tekeningen vanaf een eerste schets tot en met de laatste details van een werktekening. We tonen met Bouwbesluitberekeningen aan of de plannen aan het Bouwbesluit voldoen. Denk hierbij aan BENG berekeningen, ventilatieberekeningen en daglichtberekeningen.

We verzorgen inspecties voor een meerjarenonderhoudsplanning tot woningopnames voor groot onderhoud of Energie Prestatie Advies. We verzorgen bouwmanagement en bewaken projecten. Met onze kennis op het gebied van IT ondersteunen we bij het ontwikkelen van inspectie apps.

Een dakopbouw door ons laten uitwerken?

Contact