• dakopbouw den haag
  • dakopbouw den haag
  • dakopbouw den haag
  • dakopbouw den haag
  • dakopbouw den haag

Project

Een rijwoning met plat dak in Den Haag is door middel van een dakopbouw vergroot. De dakopbouw heeft een plat dak en sluit aan bij de omliggende architectuur in de buurt. De gevels zijn afgewerkt met stalen damwandprofielen.

Blauwdruk ontwierp de uitbreiding en verzorgde de aanvraag van de omgevingsvergunning en werkte de bouwkundige tekeningen uit en.

Over Blauwdruk bouw

Blauwdruk bouw is een bouwadviesbureau gevestigd in Alphen aan den Rijn. We onderscheiden ons in het brede dienstenpakket dat we aanbieden. Blauwdruk richt zich op bouwen, renoveren en verbouwen. Eigenlijk bieden we ondersteuning met alles wat met bouw, beheer en onderhoud te maken heeft. We werken door heel Nederland, maar ons werkgebied is vooral midden Nederland (Randstad).

Blauwdruk maakt bouwkosten inzichtelijk door middel van bouwkundige calculaties. We tekenen bouwkundige tekeningen vanaf een eerste schets tot en met de laatste details van een werktekening. We verzorgen inspecties van conditiemeting tot woningopnames voor groot onderhoud. We rekenen aan een epc berekening of Energie Prestatie Advies. We verzorgen bouwmanagement en bewaken projecten. Met onze kennis op het gebied van IT ondersteunen we bij het ontwikkelen van inspectie apps, maken van website voor aannemers, programmeren en het ontwikkelen van Excel oplossingen.

Een dakopbouw door ons laten uitwerken?

Contact