• nieuwbouw-nieuwkoop
  • nieuwbouw-nieuwkoop
  • nieuwbouw-nieuwkoop
  • nieuwbouw-nieuwkoop

Project

Midden in Nieuwkoop aan de Dorpsstraat bevindt zich het nieuwbouwproject van een woning op de verdieping en een bedrijfsruimte op de begane grond. Het bouwwwerk wordt gekenmerkt door een gigantische, uitkragende, luifel en de boathouse aan de achterzijde van het pand.

Over Blauwdruk bouw

Blauwdruk bouw is een bouwadviesbureau gevestigd in Alphen aan den Rijn. We onderscheiden ons in het brede dienstenpakket dat we aanbieden. Blauwdruk richt zich op ontwerp, advies en engineering voor nieuwbouw-, gebouwtransformatie-, uitbreiding-, onderhoud- en renovatieprojecten. We werken door heel Nederland.

We tekenen bouwkundige tekeningen vanaf een eerste schets tot en met de laatste details van een werktekening. We tonen met Bouwbesluitberekeningen aan of de plannen aan het Bouwbesluit voldoen. Denk hierbij aan BENG berekeningen, ventilatieberekeningen en daglichtberekeningen.

We verzorgen inspecties voor een meerjarenonderhoudsplanning tot woningopnames voor groot onderhoud of Energie Prestatie Advies. We verzorgen bouwmanagement en bewaken projecten. Met onze kennis op het gebied van IT ondersteunen we bij het ontwikkelen van inspectie apps.

Een nieuwbouw woning door ons laten uitwerken?

Contact