• nieuwbouw-haarlem

Project

Net naast de Schipholweg in Haarlem ligt de nieuwste woonwijk van Haarlem: De entree van Haarlem. De woningen worden gekenmerkt door veel verschillende soorten metselwerk en door verspringende hoogtes. Hoofdaannemer Waalbouw bouwt het deelgebied Kennemerhof. Metselbedrijf Zwaan en Timmerwerken gebroeders Van Beek zijn verantwoordelijk voor het gevelwerk. Blauwdruk bouw heeft het uittrekwerk en de bouwkundige calculatie verzorgd.

Over Blauwdruk bouw

Blauwdruk bouw is een bouwadviesbureau gevestigd in Alphen aan den Rijn. We onderscheiden ons in het brede dienstenpakket dat we aanbieden. Blauwdruk richt zich op ontwerp, advies en engineering voor nieuwbouw-, gebouwtransformatie-, uitbreiding-, onderhoud- en renovatieprojecten. We werken door heel Nederland.

We tekenen bouwkundige tekeningen vanaf een eerste schets tot en met de laatste details van een werktekening. We tonen met Bouwbesluitberekeningen aan of de plannen aan het Bouwbesluit voldoen. Denk hierbij aan BENG berekeningen, ventilatieberekeningen en daglichtberekeningen.

We verzorgen inspecties voor een meerjarenonderhoudsplanning tot woningopnames voor groot onderhoud of Energie Prestatie Advies. We verzorgen bouwmanagement en bewaken projecten. Met onze kennis op het gebied van IT ondersteunen we bij het ontwikkelen van inspectie apps.

Een bouwkundige calculatie door ons laten uitwerken?

Contact

Nog meer interessant