• aanbouw
  • aanbouw

Project

Een nieuwbouw hoekwoning aan de Herenstraat in Gouda is door middel van een ruimte aanbouw vergroot. De aanbouw is aan de achterzijde van de woning gebouwd. In het ontwerp van de aanbouw is de gevel in de tuinmuur van de woning verwerkt. Omdat de aanbouw vanaf de straat zichtbaar is, was er een aanvraag omgevingsvergunning nodig. Blauwdruk werkte alle benodigde stukken voor een aanvraag omgevingsvergunning uit. Ook verzorgde Blauwdruk de aanvraag.

Over Blauwdruk bouw

Blauwdruk bouw is een bouwadviesbureau gevestigd in Alphen aan den Rijn. We onderscheiden ons in het brede dienstenpakket dat we aanbieden. Blauwdruk richt zich op ontwerp, advies en engineering voor nieuwbouw-, gebouwtransformatie-, uitbreiding-, onderhoud- en renovatieprojecten. We werken door heel Nederland.

We tekenen bouwkundige tekeningen vanaf een eerste schets tot en met de laatste details van een werktekening. We tonen met Bouwbesluitberekeningen aan of de plannen aan het Bouwbesluit voldoen. Denk hierbij aan BENG berekeningen, ventilatieberekeningen en daglichtberekeningen.

We verzorgen inspecties voor een meerjarenonderhoudsplanning tot woningopnames voor groot onderhoud of Energie Prestatie Advies. We verzorgen bouwmanagement en bewaken projecten. Met onze kennis op het gebied van IT ondersteunen we bij het ontwikkelen van inspectie apps.

Een aanbouw door ons laten uitwerken?

Contact