• Transformatie leimuiden
  • Transformatie leimuiden
  • Transformatie leimuiden
  • Transformatie leimuiden

Project

Blauwdruk verzorgde het ontwerp en de uitwerking voor een grootschalige verbouwing en uitbreiding van een villa in Leimuiden. De woning is gelegen langs de Drecht. De bestaande woning wordt getransformeerd tot een nieuwbouw villa.

De woning heeft een open karakter. De gevels zijn met stucwerk afgewerkt en het dak is met riet gedekt.

Over Blauwdruk bouw

Blauwdruk bouw is een bouwadviesbureau gevestigd in Alphen aan den Rijn. We onderscheiden ons in het brede dienstenpakket dat we aanbieden. Blauwdruk richt zich op ontwerp, advies en engineering voor nieuwbouw-, gebouwtransformatie-, uitbreiding-, onderhoud- en renovatieprojecten. We werken door heel Nederland.

We tekenen bouwkundige tekeningen vanaf een eerste schets tot en met de laatste details van een werktekening. We tonen met Bouwbesluitberekeningen aan of de plannen aan het Bouwbesluit voldoen. Denk hierbij aan BENG berekeningen, ventilatieberekeningen en daglichtberekeningen.

We verzorgen inspecties voor een meerjarenonderhoudsplanning tot woningopnames voor groot onderhoud of Energie Prestatie Advies. We verzorgen bouwmanagement en bewaken projecten. Met onze kennis op het gebied van IT ondersteunen we bij het ontwikkelen van inspectie apps.

Een Transformatie villa door ons laten uitwerken?

Contact