• Transformatie leimuiden
  • Transformatie leimuiden
  • Transformatie leimuiden
  • Transformatie leimuiden

Project

Blauwdruk verzorgde het ontwerp en de uitwerking voor een grootschalige verbouwing en uitbreiding van een villa in Leimuiden. De woning is gelegen langs de Drecht. De bestaande woning wordt getransformeerd tot een nieuwbouw villa.

De woning heeft een open karakter. De gevels zijn met stucwerk afgewerkt en het dak is met riet gedekt.

Over Blauwdruk bouw

Blauwdruk bouw is een bouwadviesbureau gevestigd in Alphen aan den Rijn. We onderscheiden ons in het brede dienstenpakket dat we aanbieden. Blauwdruk richt zich op bouwen, renoveren en verbouwen. Eigenlijk bieden we ondersteuning met alles wat met bouw, beheer en onderhoud te maken heeft. We werken door heel Nederland, maar ons werkgebied is vooral midden Nederland (Randstad).

Blauwdruk maakt bouwkosten inzichtelijk door middel van bouwkundige calculaties. We tekenen bouwkundige tekeningen vanaf een eerste schets tot en met de laatste details van een werktekening. We verzorgen inspecties van conditiemeting tot woningopnames voor groot onderhoud. We rekenen aan een epc berekening of Energie Prestatie Advies. We verzorgen bouwmanagement en bewaken projecten. Met onze kennis op het gebied van IT ondersteunen we bij het ontwikkelen van inspectie apps, maken van website voor aannemers, programmeren en het ontwikkelen van Excel oplossingen.

Een Transformatie villa door ons laten uitwerken?

Contact