• nieuwbouw breukeleveen
  • nieuwbouw breukeleveen
  • nieuwbouw breukeleveen
  • nieuwbouw breukeleveen

Project

Blauwdruk verzorgde het ontwerp en uitwerking van een unieke vrijstaande villa aan Herenweg in Breukeleveen. De villa kenmerkt zich door het uiterst

transparante karakter en de verschijning boven het maaiveld.

Om de eenlaagse villa wordt de woonruimte verlengd door middel van een terras dat ook boven het maaiveld uitsteekt. Blauwdruk werkte het ontwerp tot en met technich ontwerp uit en begeleidde de aanvraag omgevingsvergunning.

Over Blauwdruk bouw

Blauwdruk bouw is een bouwadviesbureau gevestigd in Alphen aan den Rijn. We onderscheiden ons in het brede dienstenpakket dat we aanbieden. Blauwdruk richt zich op ontwerp, advies en engineering voor nieuwbouw-, gebouwtransformatie-, uitbreiding-, onderhoud- en renovatieprojecten. We werken door heel Nederland.

We tekenen bouwkundige tekeningen vanaf een eerste schets tot en met de laatste details van een werktekening. We tonen met Bouwbesluitberekeningen aan of de plannen aan het Bouwbesluit voldoen. Denk hierbij aan BENG berekeningen, ventilatieberekeningen en daglichtberekeningen.

We verzorgen inspecties voor een meerjarenonderhoudsplanning tot woningopnames voor groot onderhoud of Energie Prestatie Advies. We verzorgen bouwmanagement en bewaken projecten. Met onze kennis op het gebied van IT ondersteunen we bij het ontwikkelen van inspectie apps.

Een nieuwbouw woning door ons laten uitwerken?

Contact