• nieuwbouw breukeleveen
  • nieuwbouw breukeleveen
  • nieuwbouw breukeleveen
  • nieuwbouw breukeleveen

Project

Blauwdruk verzorgde het ontwerp en uitwerking van een unieke vrijstaande villa aan Herenweg in Breukeleveen. De villa kenmerkt zich door het uiterst

transparante karakter en de verschijning boven het maaiveld.

Om de eenlaagse villa wordt de woonruimte verlengd door middel van een terras dat ook boven het maaiveld uitsteekt. Blauwdruk werkte het ontwerp tot en met technich ontwerp uit en begeleidde de aanvraag omgevingsvergunning.

Over Blauwdruk bouw

Blauwdruk bouw is een bouwadviesbureau gevestigd in Alphen aan den Rijn. We onderscheiden ons in het brede dienstenpakket dat we aanbieden. Blauwdruk richt zich op bouwen, renoveren en verbouwen. Eigenlijk bieden we ondersteuning met alles wat met bouw, beheer en onderhoud te maken heeft. We werken door heel Nederland, maar ons werkgebied is vooral midden Nederland (Randstad).

Blauwdruk maakt bouwkosten inzichtelijk door middel van bouwkundige calculaties. We tekenen bouwkundige tekeningen vanaf een eerste schets tot en met de laatste details van een werktekening. We verzorgen inspecties van conditiemeting tot woningopnames voor groot onderhoud. We rekenen aan een epc berekening of Energie Prestatie Advies. We verzorgen bouwmanagement en bewaken projecten. Met onze kennis op het gebied van IT ondersteunen we bij het ontwikkelen van inspectie apps, maken van website voor aannemers, programmeren en het ontwikkelen van Excel oplossingen.

Een nieuwbouw woning door ons laten uitwerken?

Contact