• nieuwbouw Hazerswoude-Dorp
  • nieuwbouw Hazerswoude-Dorp
  • nieuwbouw Hazerswoude-Dorp
  • nieuwbouw Hazerswoude-Dorp
  • nieuwbouw Hazerswoude-Dorp
  • nieuwbouw Hazerswoude-Dorp

Project

Blauwdruk ontwierp een vrijstaand herenhuis op een fantastische locatie in de polder, net buiten Hazerswoude-Dorp. Het herenhuis vervangt een woning uit 1990. De aanwezige fundering wordt hiervoor hergebruikt.

De woning is voorzien van een kelder. Zo wordt het bouwvlak zo optimaal mogelijk benut. De woning telt verder twee woonlagen en een zolder en kenmerkt zicht door de stijlvolle, robuuste uitstraling. Blauwdruk verzorgde de bouwkundige tekeningen, Bouwbesluitberekeningen en de aanvraag omgevingsvergunning. Tevens werd een bijgebouw uitgewerkt.

Over Blauwdruk bouw

Blauwdruk bouw is een bouwadviesbureau gevestigd in Alphen aan den Rijn. We onderscheiden ons in het brede dienstenpakket dat we aanbieden. Blauwdruk richt zich op ontwerp, advies en engineering voor nieuwbouw-, gebouwtransformatie-, uitbreiding-, onderhoud- en renovatieprojecten. We werken door heel Nederland.

We tekenen bouwkundige tekeningen vanaf een eerste schets tot en met de laatste details van een werktekening. We tonen met Bouwbesluitberekeningen aan of de plannen aan het Bouwbesluit voldoen. Denk hierbij aan BENG berekeningen, ventilatieberekeningen en daglichtberekeningen.

We verzorgen inspecties voor een meerjarenonderhoudsplanning tot woningopnames voor groot onderhoud of Energie Prestatie Advies. We verzorgen bouwmanagement en bewaken projecten. Met onze kennis op het gebied van IT ondersteunen we bij het ontwikkelen van inspectie apps.

Een nieuwbouw herenhuis door ons laten uitwerken?

Contact