• nieuwbouw Hazerswoude-Dorp
  • nieuwbouw Hazerswoude-Dorp
  • nieuwbouw Hazerswoude-Dorp
  • nieuwbouw Hazerswoude-Dorp
  • nieuwbouw Hazerswoude-Dorp
  • nieuwbouw Hazerswoude-Dorp

Project

Blauwdruk ontwierp een vrijstaand herenhuis op een fantastische locatie in de polder, net buiten Hazerswoude-Dorp. Het herenhuis vervangt een woning uit 1990. De aanwezige fundering wordt hiervoor hergebruikt.

De woning is voorzien van een kelder. Zo wordt het bouwvlak zo optimaal mogelijk benut. De woning telt verder twee woonlagen en een zolder en kenmerkt zicht door de stijlvolle, robuuste uitstraling. Blauwdruk verzorgde de bouwkundige tekeningen, Bouwbesluitberekeningen en de aanvraag omgevingsvergunning. Tevens werd een bijgebouw uitgewerkt.

Over Blauwdruk bouw

Blauwdruk bouw is een bouwadviesbureau gevestigd in Alphen aan den Rijn. We onderscheiden ons in het brede dienstenpakket dat we aanbieden. Blauwdruk richt zich op bouwen, renoveren en verbouwen. Eigenlijk bieden we ondersteuning met alles wat met bouw, beheer en onderhoud te maken heeft. We werken door heel Nederland, maar ons werkgebied is vooral midden Nederland (Randstad).

Blauwdruk maakt bouwkosten inzichtelijk door middel van bouwkundige calculaties. We tekenen bouwkundige tekeningen vanaf een eerste schets tot en met de laatste details van een werktekening. We verzorgen inspecties van conditiemeting tot woningopnames voor groot onderhoud. We rekenen aan een epc berekening of Energie Prestatie Advies. We verzorgen bouwmanagement en bewaken projecten. Met onze kennis op het gebied van IT ondersteunen we bij het ontwikkelen van inspectie apps, maken van website voor aannemers, programmeren en het ontwikkelen van Excel oplossingen.

Een nieuwbouw herenhuis door ons laten uitwerken?

Contact