• aanbouw alphen aan den rijn
  • aanbouw voorzijde
  • aanbouw omgevingsvergunning
  • aanbouw huis

Project

Blauwdruk ontwierp en tekende een uitbreiding aan de voorzijde van een bungalow aan Lupinesingel. De uitbreiding bestaat uit een tweelaagse aanbouw en twee dakkapellen.

De aanbouw wordt gekenmerkt door een grote glaspartij. Met de uitbreiding krijgt de woning een nieuwe entree en een nieuwe uitstraling.

Over Blauwdruk bouw

Blauwdruk bouw is een bouwadviesbureau gevestigd in Alphen aan den Rijn. We onderscheiden ons in het brede dienstenpakket dat we aanbieden. Blauwdruk richt zich op bouwen, renoveren en verbouwen. Eigenlijk bieden we ondersteuning met alles wat met bouw, beheer en onderhoud te maken heeft. We werken door heel Nederland, maar ons werkgebied is vooral midden Nederland (Randstad).

Blauwdruk maakt bouwkosten inzichtelijk door middel van bouwkundige calculaties. We tekenen bouwkundige tekeningen vanaf een eerste schets tot en met de laatste details van een werktekening. We verzorgen inspecties van conditiemeting tot woningopnames voor groot onderhoud. We rekenen aan een epc berekening of Energie Prestatie Advies. We verzorgen bouwmanagement en bewaken projecten. Met onze kennis op het gebied van IT ondersteunen we bij het ontwikkelen van inspectie apps, maken van website voor aannemers, programmeren en het ontwikkelen van Excel oplossingen.

Een aanbouw door ons laten uitwerken?

Contact